Max kookt – kok aan huis

kok-aan-huis-denhaag-02_portret 

Er is maar weinig waar ik meer van kan genieten dan het bereiden van een uitgebreide maaltijd en te zien hoe mijn familie en vrienden daar van genieten. Vanaf het eerste moment dat ik begon als jongste bediende in een restaurant, hebben gastvrijheid en gastronomie een grote plaats ingenomen in mijn leven. Sinds mijn 17e ben ik altijd werkzaam geweest in restaurants en cateringbedrijven. Eerst in de bediening, maar al snel trok de keuken mij meer. Na mijn hotelschool ben ik jaren als chefkok werkzaam geweest in diverse restaurants in Den Bosch en Scheveningen.

Na een uitstap in de gezondheidszorg, bleek ik toch steeds weer terug te verlangen naar mijn passie: het laten genieten van anderen door lekker eten en goede wijn. Daarom ben ik in 2012 gestart met Max Kookt. Het verzorgen van kleine intieme diners en het overbrengen van mijn kennis en vaardigheden aan particulieren en bedrijven die mijn passie delen.

Mijn uitgangspunt is steeds om maatwerk te leveren, geen vaste menu’s of standaard gerechten, maar een avond afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Of het nu gaat om een verjaardag of een jubileum, een besloten en vertrouwelijk diner met zakenrelaties of een goed alternatief voor een restaurant. Ik ga met u in overleg over hoe u de avond ingevuld zou willen zien en houd rekening met wat u belangrijk vind.

Graag maak ik een afspraak om uw wensen te bespreken….

 

Max Gumbert.