Vis & Voorjaar

30
Mar 2014
Sunday

makreel

 

30 maart Vis & Voorjaar

 

30 maart aftrap van de kookworkshops op de locatie Kantine Visafslag.

In deze eerste kooksessie van 2014 is het thema Vis & Voorjaar. Het voorjaar is net begonnen en dat geeft de gelegenheid om aan de slag te gaan met de eerste heerlijke groentes uit het seizoen als asperges en doperwten en ook de eerste aardbeien zijn weer gesignaleerd !!!

Verder zal in deze kookworkshop geoefend worden met het fileren van rond- en platvis en uiteraard aandacht voor het bereiden van vis op verschillende manieren.

Met elkaar zal het volgende menu bereid worden:

Salade met voorjaarsgroente, gestoofde sliptongfilet en geroosterde tomaatjes

Op de huid gebakken doradefilet met asperges, peterselieaardappeltjes en klassieke beurre blanc saus

Tuile met gemarineerde aardbeien en vanillesaus.

 

De kosten voor deze kookworkshop bedragen €57,50 en zijn inclusief een glas wijn bij het diner.

Deze workshop heeft plaats voor maximaal 12 personen, vindt plaats in Kantine Visafslag, Visafslagweg 1, 2583 DM, Den Haag, 
start om 16:00 en zal rond 22:00 uur eindigen.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen, kunt u zich inschrijven via het contactformulier of door direct contact met mij op te nemen.

Max

No Comments

Geef een reactie